Bröllop Stockholm

Bröllop Stockholm. Stockholm är en perfekt plats för att sätta samman ett bröllop. Här finns mängder av trevliga lokaler, butiker, cateringfirmor och fotografer. Om du tänkt att hålla din vigsel och bröllopsfest i Stockholm är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin planering. Detta i synnerhet om ni ämnar gifta er under sommarmånaderna.

En mycket bra butik för dig som letar efter en bröllopsklänning i Stockholm är Brud i Centrum i Haninge, södra Stockholm. Här hittar du, förutom bröllopskläder, även alla de accessoarer som du kan tänkas behöva. Bröllops Källan är en annan bröllopsbutik i Stockholm där du kan köpa och hyra brudklänningar och accessoarer men också frack och smoking. Några andra bra bröllopsbutiker i Stockholm med omnejd är Bröllopssviten i Sundbyberg, Ja-Mik Ateljé i Huddinge, KiK, Lilly Brud & Fest, Bröllopsbutiken, CMT Mode, Drottninggatan Brud & Fest, Drömbruden, Ehrlings Brud & Festkläder och Garamaj. Om du vill hyra en limousine eller något annat speciellt färdmedel under ditt bröllop i Stockholm så finns det flera olika aktörer på marknaden som du kan vända dig till. Några av dessa är Jannis, Classic Rolls & Bröllopsbilar, R&P Hyrverk och Bel-Air Limousine.

Det är alltid bra att vända dig till flera olika aktörer för att be om en prisuppgift innan du gör din bokning. När det gäller blommor till bröllopet i Stockholm så kan du vända dig till en uppsjö av olika florister. Innan du bestämmer dig för en florist som ska ordna med blomsteruppsättningar så bör du be om att få se bilder på uppsättningar som den aktuelle floristen tidigare har gjort. När det gäller företag i Stockholm som arbetar med make up till bröllopet så har många att välja mellan. Några av dessa är Face Art Studio, Mariart School of professional makeup och EnvyMe. Likaså finns det mängder av duktiga bröllopsfotografer i Stockholm.

Några som särskilt kan rekommenderas är Fotograf Johan Bjerke, Weddingpictures och Foto ateljé Aline. Många som gifter sig tycker att det är det är trevligt om den högtidliga ceremonin fångas på video. En flitigt anlitad aktör i Stockholm är Weddingfilm. De sätter samman en fin bröllopsfilm utefter dina önskemål. När du anlitar Weddingfilm så kan du vara säker på att du får en bröllopsfilm som håller mycket hög kvalitet.

Om du letar efter lokaler i Stockholm, som lämpar sig bra för en bröllopsfest, så kan du bland annat vända dig till det anrika Van der Nootska Palatset, som ligger på Söder, Stallmästaregården vid Norrtull, Fjärilshuset Haga Trädgård, som ligger i Hagaparken och Harö Krog, vid Museikajen. Innan du bokar en festlokal i Stockholm så ska du ha skickat ut inbjudningskort till bröllopet. Om du letar efter någon som kan göra vackra inbjudnings- och tackkort så kan du vända dig till företaget Calligraphen AB.

Letar du efter vigselförrättare i Stockholm så kan du bland annat vända dig till företaget Romantiska vigslar, och vigselförrättaren Anette Bernklo. Vigselceremonin skräddarsys utefter dina önskemål och förrättaren kan även hjälpa dig med att skriva äktenskapsförord och testamente. Skulle du vara i behov av en bröllopskonsulent i Stockholm så kan du vända dig till Bröllopsagenterna. Företaget kan hjälpa dig med alltifrån kläder och accessoarer till bokningar och transport.